Senyumlah, Tuhan tahu kau sedang berduka. Tuhan dengar.

Saturday, 25 October 2014

#Pergi

-------------------

Kadang2 life always that way,how many times kau try nak fix it,how many times to get your shit together ,how many times kau nak mending those things,

you try so hard pun kalau Allah dah tentukan jadi macam tu,maka jadilah.

so kau kena ingat,
walaupun ada sorang manusia atau juta2 manusia pun try to bring you down,

kau kena ingat,ada billion2 orang yang sayang dekat kau , yang hargai kau :).

kalau satu orang haters lawan berbillion orang sayang kau mesti lah bilion2 kan menang ?

Jangan layan dia.
--- Najihahjasmali.

No comments:

Post a Comment